We-Time - Nu har alle råd til professionelle tidtagnings systemer

We-Time

Velkommen til WE-TIME – og velkommen til et professionelt og miljørigtig tidtagnings system! Overvejer du at indføre chip tidtagning til jeres event! Hos WE-TIME får du uanede muligheder, som kan tilpasses præcist efter dine behov - både i dag og i fremtiden. WE-TIME’s systemer er enkle at transportere, sætte op og nemme at bruge. WE-TIME’s nøglefærdige timing løsninger giver dig mulighed for straks  at meddele detaljerede resultater til tilskuere, medier og atleterne selv.

Kompetencer

Partnerskab med WE-TIME giver dig adgang til en uovertruffen høj kompetence af viden.

WE-TIME's teknologi får dette til at ske, og vores WE-TIME team udfører WE-TIME's sports tidsregistrerings løsninger til alle aktive sports udøvere.

Med WE-TIME's teknologi, har instruktører, tilskuere, idrætsudøvere, trænere, sponsorer og medier uovertruffen og direkte adgang til ubegrænsede oplysninger.

De kan identificere deltagerne i en menneskemængde, vise mellemtider og få øjeblikkelige løbs resultater.

WE-TIME’s løsning er baseret på industriel teknologi med fokus på pålidelighed og maksimal præstation.

WE-TIME sports tidsregistrering’s løsninger har været afprøvet inden for mange forskellige sports grene.

Vi håndterer dit arrangement fra start til slut, eller vi vil give konsulentydelser til at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre et vellykket arrangement.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.