We-Time - Nu har alle råd til professionelle tidtagnings systemer

We-Time

Velkommen til WE-TIME – og velkommen til et professionelt og miljørigtig tidtagnings system! Overvejer du at indføre chip tidtagning til jeres event! Hos WE-TIME får du uanede muligheder, som kan tilpasses præcist efter dine behov - både i dag og i fremtiden. WE-TIME’s systemer er enkle at transportere, sætte op og nemme at bruge. WE-TIME’s nøglefærdige timing løsninger giver dig mulighed for straks  at meddele detaljerede resultater til tilskuere, medier og atleterne selv.

Systemet

Registrering af deltageres tidsmæssige præstationer er altid en udfordring, hvor forskellige miljø som regn, kulde og sne påvirker tids registrerings systemerne. WE-TIME har den perfekte løsning på disse miljø påvirkninger.

WE-TIME tidsregistrerings systemer og hardware er enkel og let at anvende og samtidig giver det forbedrede resultater i forhold til alternative teknologier, når de beskæftiger sig med udfordrende miljøer.

WE-TIME-CHIP’en indeholder en mikrochip og to antenner- en for pålidelig og hurtig opfangelse af det udsendte sende signal, og den anden til at afsende tagen’s individuelle kode med maksimal retur signal til tidsregistrerings systemet.